Trouwen bij Molecaten

Trouwlocatie

Wist je dat onze mooie herberg ook een trouwlocatie is ???
Jazeker, wij verzorgen deze bijzondere dag voor jullie alsof je in een sprookje leeft. Oké, we overdrijven misschien een beetje, maar dat mag toch wel op zo`n dag met onze mooie locatie!

De mooiste dag van je leven, daar werken wij graag aan mee. Zo kun je de huwelijksvoltrekking bij ons plaats laten vinden, verzorgen wij jullie diners, recepties, feestavonden en alles wat er bij komt kijken. Wij kunnen je ook adviseren voor een band, een DJ of een fotograaf.

We beschikken zelfs over een bruidssuite. Niet dat je daar kunt slapen, maar je kunt er de hele dag gebruik van maken zodat jullie je als bruidspaar even kunt terug trekken als je de behoefte hebt om samen te zijn. Je kunt dan ook je spullen even weg zetten en de kamer beschikt over privé sanitaire voorzieningen en natuurlijk een kaptafel voor de mooie bruid.

Wij werken niet met standaard huwelijksarrangementen.
Daar vinden wij deze dag te persoonlijk voor, maar maak gerust een afspraak met ons. 
Wij bespreken dan jullie wensen en onze mogelijkheden samen met jullie door en dan kunnen jullie zelf geheel vrijblijvend beoordelen of onze herberg wat voor jullie trouwdag is.

Wist je dat wij al een complete feestavond kunnen verzorgen voor € 42,50 p.p. !!! 

Mail gerust voor informatie naar nathalie@herbergmolecaten.nl